Wat vertellen jouw collega's

Operationeel accountmanager Mirjam aan het woord

Medewerker aan het woord
16 February 2021

Sinds eind november 2017 werk ik bij Dolmans. Direct na mijn studie Facility Management kwam ik hier via een vriendin terecht als Facility Assistent. Maar niet voor lang, want na twee maanden werd speciaal voor mij de nieuwe functie gecreëerd van ‘Operationeel Accountmanager’. Een baan op maat dus, waarin ik mij optimaal kan ontwikkelen. In mijn huidige functie heb ik dagelijks contact met de klant en met de facility medewerkers die bij de klant werkzaam zijn. Ik informeer of alles nog naar wens verloopt, maar draai ook mijn hand niet om voor het afhandelen van klachten en facturen. Spoedopdrachten horen erbij en mocht er iets mis gaan, dan ben ik verantwoordelijk voor het oplossen ervan. 

Leuke momenten

Ondanks het feit dat ik mij laat leiden door de waan van de dag, gaan leuke momenten niet aan mij voorbij. Zo ontving ik begin 2019 de Award ‘Jij maakt het verschil’. Ieder kwartaal reikt de divisie Facility Management zo’n award uit aan een medewerker die uitblinkt in een bepaalde kernwaarde. Ook van de uitkomsten van klanttevredenheidsonderzoeken word ik altijd blij. De klant beoordeelt ons zonder uitzondering heel positief en dat is natuurlijk een mooie bevestiging van ons harde werken. Overigens geeft het ook een kick als je aan het einde van de dag iets voor elkaar krijgt dat 's ochtends nog onmogelijk leek. Bijvoorbeeld een leverancier die iets niet kan leveren, maar je ze toch zover krijgt om het wel te doen.

Werkplezier

De relaxte en gezellige cultuur binnen Dolmans zorgt voor veel werkplezier. Als collega’s sta je op gelijke voet: iedereen is specialist in zijn vakgebied en draagt een eigen portie verantwoordelijkheid. Hard werken is een eigenschap die je met je team deelt en onderling bestaat een groot vertrouwen dat je je werk adequaat uitvoert. Oog voor elkaar is een kernwaarde die hier echt in praktijk wordt gebracht: we behandelen elkaar menselijk.

Goede begeleiding

Al vanaf het eerste moment dat ik als starter binnenkwam bij Dolmans, kreeg ik veel ruimte om van alles uit te proberen. Je wordt weliswaar in het diepe gegooid, maar dat betekent bij Dolmans niet dat je er vervolgens alleen voor staat. Collega’s zijn namelijk altijd bereid om je vragen te beantwoorden en je te helpen. Als je bij Dolmans werkt, combineer je dus het beste van twee werelden. Je ontwikkelt jezelf en leert daarbij ook van anderen.

Basisprincipes 

Een belangrijk basisprincipe in mijn werk is denken in mogelijkheden. Dat gaat gepaard met voldoende ontwikkelkansen, vrijheid om verantwoordelijkheid op mijn manier in te vullen en gezelligheid onder collega’s. Oplossingen komen wellicht niet aangewaaid, maar hard werken wordt des te meer beloond door een tevreden klant.

Wat vertellen jouw collega's?

Medewerker aan het woord
11 October 2021
Medewerker aan het woord
16 August 2021
Medewerker aan het woord
18 June 2021
Medewerker aan het woord
1 April 2021
Medewerker aan het woord
1 March 2021
Medewerker aan het woord
16 February 2021
Medewerker aan het woord
1 February 2021
Medewerker aan het woord
21 January 2021
Medewerker aan het woord
19 January 2021