Calamiteiten Medewerker Badhoevedorp

Werk dat je raakt

Ben jij klaar om in actie te komen bij brand-, rook- of waterschade? Als Calamiteiten Medewerker in Badhoevedorp ben jij dé held die gedupeerden in de regio Amsterdam snel weer op de been helpt. Samen met een hecht en specialistisch team bied je directe hulp en steun aan degenen die dat nodig hebben. Sluit je aan bij ons team van professionals en maak het verschil!


Solliciteer


 

Hier kom je te werken

Op onze vestiging in Badhoevedorp hangt een fijne en informele sfeer. Na het harde werken is hier dan ook volop ruimte voor gezelligheid. We sluiten de week iedere vrijdag af met een gezellige borrel en hebben regelmatig andere leuke activiteiten op de planning staan zoals een jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel. Klinkt dit als hét perfecte team, maar past de functie van Calamiteiten Medewerker in Badhoevedorp niet helemaal bij jou? We zijn ook op zoek naar een Schimmel Specialist in Badhoevedorp. Of bekijk al onze andere vacatures.

Wat wij van je vragen

Wij vragen je een fulltime functie te vervullen, van maandag t/m vrijdag van 07.00-16.00 uur. Buiten deze werktijden ben je 1x in de vier weken beschikbaar voor een oproepdienst in de avonden en het weekend. Ervaring met bovenstaande werkzaamheden is mooi meegenomen, maar motivatie vinden wij belangrijker. Verder ben jij een echte aanpakker, heb je een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel (en humor) en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Solliciteren?

Ben jij klaar om ons team als Calamiteiten Medewerker in Badhoevedorp en omgeving Amsterdam te versterken? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Klik op de button hieronder en solliciteer (een CV is niet verplicht)!
 

Solliciteer
 

Vragen? Bel +31 6 57 43 29 08 of mail recruitment@dolmans.com.