Werken bij Dolmans Calamiteiten Diensten?

Als calamiteiten medewerker in de regio Utrecht kom je veel op locatie om belangrijk werk te verrichten. Of het nu gaat om het reinigen van tapijten, het vervangen van plafonds, schoonmaken of schilderen van muren, jij bent een ware duizendpoot. Naast je handige vaardigheden, blink je ook uit in het omgaan met mensen.

Je begrijpt dat je vaak in emotionele situaties in de huizen of gebouwen van de betrokkenen werkt. Je biedt een luisterend oor, toont empathie en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Mensen vertrouwen jou in hun eigen leefomgeving, en jij zorgt ervoor dat ze zich altijd op hun gemak voelen!

Vacatures omgeving Utrecht

Sollicitatieprocedure

Stap 1Stuur je sollicitatie in

Stuur je sollicitatie in

Tof dat je interesse hebt! Stuur je gegevens in via de button 'Solliciteren' hierboven en -onder, dan neemt onze recruiter zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 2Maak telefonisch kennis

Maak telefonisch kennis

Onze recruiter belt je op om kennis te maken. Samen bespreken jullie wat jouw vaardigheden en wensen zijn en of deze aansluiten bij de openstaande vacature.

Stap 3 Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Na een succesvol telefonisch gesprek, nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor je kennismakingsgesprek met je toekomstige leidinggevende.

Stap 4Contractvoorstel

Ontvang een contractvoorstel

Zijn beide partijen enthousiast over een mogelijk dienstverband? Dan doen wij jou een passend contractvoorstel.

Stap 5 Welkom bij Dolmans!

Welkom bij Dolmans!

Gefeliciteerd, je bent nu officieel onderdeel van het Dolmans-team!

Meer informatie?

Ben jij een sportliefhebber uit de regio Utrecht en wil je meer weten over wat Dolmans te bieden heeft? Laat je CV en gegevens achter en wie weet vinden we samen wel een mooie rol voor jou binnen ons bedrijf.

 

Laat je CV achter