Onze cultuur

Wij hechten veel waarde aan de sfeer op de werkvloer, het is belangrijk dat jij het naar je zin hebt binnen je team én tijdens je werk. Wij hebben aandacht voor jou. Maar Dolmans Groep is meer dan alleen dat. Onze open en informele bedrijfscultuur zie je in alle dagelijkse werkzaamheden terug. 

Een stapje extra doen

Of het nu gaat om het reinigen van gevels, het herstellen van een woning na brandschade of het oplossen van facilitaire uitdagingen: met onze dienstverlening maken wij elke dag het leven van duizenden mensen een stukje makkelijker. Met ons complete team van specialisten staan wij elke dag klaar om de glimlach terug op het gezicht te krijgen van onze klanten. Om dit te bereiken doen we graag een stapje extra. 

Datzelfde stapje extra zetten wij ook altijd voor onze medewerkers. Pas wanneer een medewerker een glimlach op zijn of haar gezicht heeft, kan dit door vertaald worden naar onze klanten. Om die lach bij zowel onze klanten als medewerkers te realiseren doen we ons werk altijd met onze vier kernwaarden in ons achterhoofd.

Onze kernwaarden

FAMILIE - Op mij kun je rekenen

Sinds de oprichting van Dolmans Groep in 1958 is er veel veranderd. Wat klein begon, is uitgegroeid naar een bedrijf dat bijdraagt aan een fijne leefomgeving. ‘Als we het doen, doen we het goed’, is het credo van de familie die nog steeds actief betrokken is. Wat je aandacht geeft, groeit. Daarom hebben we bij Dolmans Groep veel aandacht voor de manier waarop we met elkaar omgaan, hoe we samenwerken met klanten en hoe we het familiebedrijf continu ontwikkelen.

SPECIALISTEN - Iedereen specialist

Omdat elke situatie anders is, vraagt elke situatie om een andere aanpak. Daarom zijn wij allemaal specialist in ons vak. Met elkaar vormen wij Dolmans Groep. Stuk voor stuk vakmensen. Samen staan wij sterk in elke situatie.

DUURZAAMHEID - Maak het verschil

De plek waar mensen wonen, werken en leven is kwetsbaar. Maar al deze bebouwde plekken staan niet op zichzelf. Daarom werken wij actief aan een duurzame organisatie en denken we na over de impact die we maken. Voor nu en voor later. Aandacht is voor ons een werkwoord.

AANDACHT - Oog voor elkaar

Wij hebben oprechte interesse in elkaar en helpen zowel onze medewerkers als klanten waar mogelijk. Wij streven naar een positieve invloed op elkaar en onze (leef)omgeving. Graag gaan wij voor een langdurige en constructieve samenwerking, waarin we het beste in elkaar naar boven halen. 

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen Dolmans Groep? Of wil je gewoon eens kennismaken? We schenken graag een vers bakje koffie voor je in! Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons recruitmentteam via: