Onze cultuur

Wij hechten veel waarde aan de sfeer op de werkvloer, het is belangrijk dat jij het naar je zin hebt binnen je team en tijdens je werk. Maar Dolmans is meer dan alleen dat. Onze open en informele bedrijfscultuur zie je in alle dagelijkse werkzaamheden terug. 

Een stapje extra doen

Of het nu gaat om het reinigen van gevels, het herstellen van een woning na brandschade of het oplossen van facilitaire uitdagingen, met onze dienstverlening maken wij elke dag het leven van duizenden mensen een stukje makkelijker. Met ons complete team van specialisten staan wij elke dag klaar om de glimlach terug op het gezicht te krijgen van onze klanten. Om dit te bereiken doen we graag een stapje extra. 

Datzelfde stapje extra zetten wij ook altijd voor onze medewerkers. Pas wanneer een medewerker een glimlach op zijn of haar gezicht heeft, kan dit door vertaald worden naar onze klanten. Om die lach bij zowel onze klanten als medewerkers te realiseren doen we ons werk altijd met onze vier kernwaarden in ons achterhoofd.

Maak het verschil

Wij denken graag na over hoe wij het verschil kunnen maken en op welke mogelijke manieren wij die stap extra kunnen zetten voor onze klanten. Het denken in oplossingen levert het werk op waar we blij van worden. Mede hierdoor zijn wij trots op wat wij dagelijks doen. 

Op mij kun je rekenen

Wij maken heldere afspraken die wij kunnen nakomen. Het nemen van verantwoordelijkheid voor de gemaakte afspraken en ons handelen vinden wij erg belangrijk. Daarbij gaan wij zorgvuldig om met onze klanten. 

Iedereen specialist

Binnen onze organisatie is iedereen een specialist in zijn/haar eigen vakgebied. Om specialist te zijn hechten wij waarde aan het blijven ontwikkelen van onszelf. Dolmans bestaat uit een groep samenwerkende specialisten, waarbij veilig werken in ons DNA zit. 

Oog voor elkaar

Wij hebben oprechte interesse in elkaar en helpen zowel onze medewerkers als klanten waar mogelijk. Wij streven naar een positieve invloed op elkaar en onze (leef)omgeving. Graag gaan wij voor een langdurige en constructieve samenwerking, waarin we het beste in elkaar naar boven halen. 

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen Dolmans? Of wil je gewoon eens kennismaken? We schenken graag een vers bakje koffie voor je in! Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons recruitmentteam via: