Wat vertellen jouw collega's,

Teamleider Janique blij met de vrijheid die ze heeft

Medewerker aan het woord
16 August 2021

Mijn functie is teamleider bij Dolmans Calamiteiten Diensten. Ik ben sinds september 2016 in dienst bij Dolmans en werk als teamleider op de vestiging in Hengelo.

Mijn dag begint altijd rond 7:15 uur met een kop koffie op de vestiging. De werktijden zijn altijd van 7:30 uur tot 16:00 uur. We beginnen de dag met het verzamelen van de juiste materialen die je die dag nodig hebt. Vervolgens rijden we naar het project van die dag. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar de zaak om de materialen schoon te maken en weer op te ruimen in ons magazijn.

Uiteenlopende werkzaamheden

De werkzaamheden die wij uitvoeren op zo’n dag zijn heel verschillend. Over het algemeen zijn we woningen aan het reinigen of aan het strippen. Minder frequent, maar soms doen we een verhuizing na het plaatsvinden van een calamiteit (brand). Het is niet alleen schoonmaken of verhuizen, maar wij als uitvoerders zijn ook het eerste aanspreekpunt voor de gedupeerden. Afhankelijk van de situatie ben je dus ook regelmatig in overleg met de gedupeerden.

Vrijheid in mijn werk

De sfeer binnen ons team is goed. Er wordt graag een lolletje gemaakt met elkaar, maar als je hulp nodig hebt van jouw collega’s dan kan je daar ook op rekenen. Bij mijn vorige werkgever stond ik iedere dag tussen vier muren en er was geen afwisseling in mijn werk. Ik ben toen via een bekende in contact gekomen met Dolmans. Doordat ik graag diversiteit wilde in mijn werk heb ik er uiteindelijk voor gekozen om bij Dolmans te komen werken.

De begeleiding binnen Dolmans is wel verschillend per vestigingsmanager in de manier waarop je aangestuurd wordt. Mijn huidige manager laat mij bijvoorbeeld erg vrij in mijn keuzes, maar indien wij hem nodig hebben kunnen wij zeker zijn steun of hulp verwachten. Op dit moment ben ik tevreden over de begeleiding die ik krijg.

Goede werkgever

Ik vind Dolmans een prima werkgever die zich inzet voor de medewerker en ook graag iets leuks organiseert voor haar medewerkers. Ik zou Dolmans aanbevelen als werkgever, omdat het een organisatie is die alles wel goed geregeld heeft. Er zijn binnen de organisatie voldoende mogelijkheden om jezelf als medewerker te ontwikkelen. Het werken bij Dolmans is zo leuk doordat je met en voor elkaar werkt. Mijn advies is om de uitdaging als calamiteitenmedewerker aan te gaan binnen Dolmans. Als je het niet erg vindt om met je handen te werken en soms op onregelmatige werktijden werkt, dan zou ik deze uitdaging echt aangaan. Het is een vak waar je veel voldoening uit kan halen.

Ontdek meer

Medewerker aan het woord
16 May 2024
Medewerker aan het woord
2 April 2024
Medewerker aan het woord
26 March 2024
Medewerker aan het woord
12 March 2024
Medewerker aan het woord
26 February 2024
Medewerker aan het woord
20 February 2024
Over Dolmans
8 February 2024
Over Dolmans
29 December 2023
Over Dolmans
18 December 2023
Medewerker aan het woord
14 December 2023
Medewerker aan het woord
18 October 2023
Medewerker aan het woord
28 August 2023
Medewerker aan het woord
14 June 2023
Medewerker aan het woord
19 April 2023
Medewerker aan het woord
20 March 2023
Medewerker aan het woord
9 March 2023
Medewerker aan het woord
1 March 2023
Medewerker aan het woord
16 August 2021
Medewerker aan het woord
1 April 2021
Medewerker aan het woord
1 March 2021
Medewerker aan het woord
1 February 2021
Medewerker aan het woord
21 January 2021
Medewerker aan het woord
19 January 2021