Wat vertellen jouw collega's,

Waarom Said El Kandoussi al 28 jaar bij DSR werkt

Medewerker aan het woord
14 June 2023

Wij spreken DSR-medewerker Said El Kandoussi terwijl hij in Doorn aan het werk is bij Bartiméus: een grote woonvoorziening voor mensen met een visuele beperking.

De carrière van Said tot nu toe

“Ik ben 28 jaar geleden begonnen als schoonmaker. Sinds 2017 doen we geen schoonmaakwerk meer, maar specialistische reiniging. Waar we voorheen ook echt algemeen schoonmaakwerk deden, zijn dat nu alleen de specialistische werkzaamheden. Daarbij kan je denken aan van alles: van het verwijderen van graffiti en glasbewassing tot vloeren reinigen en bouwschoonmaak.”

“Sinds ik bij Dolmans Specialistische Reiniging werk, kom ik al bij deze klant over de vloer. Dat vind ik erg leuk. Het is leuk om de mensen te helpen. Ik heb ook veel contact met de mensen hier, dat maakt het werk nog waardevoller. Dit is een groot complex met veel woongroepen en verschillende faciliteiten, waar wij allemaal de specialistische reiniging voor doen. Vandaag staat bijvoorbeeld het zwembad op het programma, dat reinigen we vier keer per jaar. We maken de kleedruimtes schoon, ontkalken de tegels, kranen en vloer. Ook schrobben we de vloer en sproeien we alles af met een hogedrukspuit. En dan ben je zo een paar uur verder.”