Wat vertellen jouw collega's,

Nils over zijn werk als Facility Coördinator

Medewerker aan het woord
20 March 2023

Via een studiegenoot ben ik bij Dolmans terechtgekomen. Zij vroeg of ik interesse had om hier ook aan de slag te gaan. Ik had enkele vacatures bij Dolmans op het oog. De volgende dag werd ik al gebeld en twee uur later zat ik voor een kennismaking bij Dolmans. Ik kreeg uiteindelijk het aanbod om als Facilitair Coördinator bij Greetz (een klant van Dolmans) aan de slag te gaan. Een geweldige kans die ik heb gepakt.

Takenpakket 

Als Facilitair Coördinator ben ik verantwoordelijk voor de facilitaire aansturing en coördinatie van de verschillende facilitaire diensten bij onze opdrachtgever Greetz. Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de productielocatie in Almere en ik ondersteun op facilitair gebied het kantoor in Amsterdam. 

Een werkdag van een Facility Coördinator

Ik ben elke dag op de mooie productielocatie van Greetz aanwezig. Daar ben ik aanspreekpunt voor medewerkers, klanten en gasten. Ik zorg dat alles op rolletjes loopt, daardoor zien mijn werkdagen er zo verschillend uit. Ik pak verzoeken van medewerkers op, zorg dat de keuken is bijgevuld, check of alles bij de schoonmakers onder controle is, ik controleer in de hal of alles nog werkt en onderneem actie als dit niet het geval is. In de middag heb ik een meeting met de Business Manager. We blikken terug op de afgelopen periode en kijken naar welke facilitaire diensten we nog meer onder kunnen brengen bij Dolmans. Met de actiepunten uit deze meeting ga ik aan de slag.

Veelzijdige baan

Het leuke van mijn baan vind ik dat mijn dagen nooit hetzelfde zijn. Ook ben ik een soort spin in het web. Iedereen komt met zijn vragen, meldingen of verzoeken naar mij toe en daarmee ga ik aan de slag. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk dat ik twee collega-teams heb: bij Greetz en Dolmans. 

Sfeervolle werkplek

Vanuit het team van Dolmans zit de sfeer echt helemaal goed. We kunnen altijd op elkaar rekenen en de communicatie loopt snel en soepel. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid. Vanuit Dolmans worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd, dat zijn echt dingen om naar uit te kijken. 

Bij het team van Greetz heb ik ook een warm welkom gekregen. De meeste medewerkers beschouwen mij ook gewoon als een Greetz-collega. Er wordt hard gewerkt, maar ook hier is er tijd voor een gezellig praatje of een borrel. Ik zie de medewerkers van Greetz ook echt als collega's en dat is erg prettig werken. 

Ontdek meer

Medewerker aan het woord
16 May 2024
Medewerker aan het woord
2 April 2024
Medewerker aan het woord
26 March 2024
Medewerker aan het woord
12 March 2024
Medewerker aan het woord
26 February 2024
Medewerker aan het woord
20 February 2024
Over Dolmans
8 February 2024
Over Dolmans
29 December 2023
Over Dolmans
18 December 2023
Medewerker aan het woord
14 December 2023
Medewerker aan het woord
18 October 2023
Medewerker aan het woord
28 August 2023
Medewerker aan het woord
14 June 2023
Medewerker aan het woord
19 April 2023
Medewerker aan het woord
20 March 2023
Medewerker aan het woord
9 March 2023
Medewerker aan het woord
1 March 2023
Medewerker aan het woord
16 August 2021
Medewerker aan het woord
1 April 2021
Medewerker aan het woord
1 March 2021
Medewerker aan het woord
1 February 2021
Medewerker aan het woord
21 January 2021
Medewerker aan het woord
19 January 2021