Wat vertellen jouw collega's,

Het Dolle Boel Festival: een spetterend jubileumfeest

Over Dolmans
21 September 2023

Het Dolle Boel Festival: een spetterend jubileumfeest

Op 22 september 2023 viert Dolmans een bijzonder jubileum. We bestaan dan namelijk 65 jaar. Dit vierden we alvast op vrijdag 15 september met een fantastisch feest voor ál onze collega's: ons eigen Dolle Boel Festival in Lage Vuursche. Vanuit het hele land kwamen collega's van Dolmans, ASB, Trition en Van Lierop bij elkaar om samen deze bijzondere mijlpaal te vieren.

Vanuit het hele land

Vanuit alle vestigingen door het heel Nederland waren touringcars geregeld om collega's naar de feestlocatie te vervoeren. Middenin het bos in Lage Vuursche leidde een mysterieus houtsnipperpad naar het Dolle Boel Festival. Hier werden alle collega's feestelijk ontvangen met een drankje én natuurlijk een eigen festivalbandje.

Volop entertainment

Tijdens het jubileumfestival was echt overal aan gedacht: van allerlei soorten entertainment, zoals een zweefmolen, schiettent, Kop van Jut en steltenlopers tot aan foodtrucks met heerlijke hapjes en drankjes. Barbecue, hotdogs, patat, salades: er was voor ieder wat wils. En dankzij het lekkere weer kon iedereen heerlijk buiten zitten. Een fijne, ongedwongen en gezellige manier om je collega's op een andere manier te leren kennen of om je netwerk uit te breiden.

Een spetterend feest

's Avonds barstte het feest los in de feesttent. Met optredens van 538 DJ's, Wolter Kroes en Joël Borelli stond de tent flink op zijn kop. Wat een fantastische afsluiting van deze dag. Na afloop van het feest stonden de touringcars weer klaar om alle collega's veilig naar huis te brengen.