Wat vertellen jouw collega's,

Johan over werken bij Dolmans Calamiteiten Diensten

Medewerker aan het woord
19 April 2023

Johan over zijn werk als teamleider bij Dolmans Calamiteiten Diensten: "Ik ga altijd voor een lach op het gezicht."

"Ik werk als teamleider bij Dolmans Calamiteiten Diensten op onze vestiging in Den Haag. Hier werk ik al met veel plezier sinds 2003. Daarvoor werkte ik in hetzelfde werkveld maar mijn toenmalige werkgever ging failliet. Ik werd toen goed ontvangen bij Dolmans en ben hier niet meer weggegaan."

Veel afwisseling

"Geen dag bij Dolmans is hetzelfde. We beginnen altijd om 07:30 op locatie, maar vanaf 06:30 stroomt iedereen al binnen op kantoor. We hebben dan even tijd voor een lolletje en om bij te praten met collega’s. Vervolgens krijgen we op kantoor te horen wat we die dag gaan doen, dat is van tevoren nooit zeker. We werken tot een uurtje of 15:30 en dan keren we terug naar kantoor. Eens in de vier weken hebben we oproepdienst, we moeten dan ook in het weekend beschikbaar zijn.

De werkzaamheden zijn enorm uiteenlopend, al ben ik voornamelijk bezig met schilderwerk. Dat vind ik ook het leukst om te doen. Onze werkzaamheden breiden ook steeds meer uit, er komen vaak nieuwe dingen bij. Dat is leuk en soms ook uitdagend.”

Van iedereen een glimlach

“De afwisseling maakt mijn werk bij Dolmans zo leuk. Afwisseling tussen werkzaamheden, maar ook alle klanten zijn natuurlijk weer verschillend. Ik heb op hele bijzondere locaties gewerkt, zoals het Catshuis. Mijn doel is echter altijd hetzelfde: zorgen dat de klant een lach op zijn gezicht krijgt. Hoe groot of klein de klus dan is, maakt voor mij niet uit. Buiten dat je natuurlijk goed moet zijn in wat je doet, denk ik dat het sociale aspect ook belangrijk is als je dit werk wilt doen. De dag beginnen met een rustig gesprek met de klant, duidelijk uitleggen wat we gaan doen, dat helpt allemaal mee om de klant zo tevreden mogelijk achter te laten.”

Een geweldige werkgever

“Als werkgever vind ik Dolmans geweldig. Dat vond ik twintig jaar geleden al, zij zorgden ervoor dat ik na het faillissement van mijn vorige werkgever weer aan het werk kon. Het zijn de kleine dingen die ervoor zorgen dat ik het hier zo fijn vind: leuke activiteiten die georganiseerd worden, kleine attenties. Een aantal jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik zei altijd overal ja op en ineens was het me teveel geworden. Van Dolmans kreeg ik alle tijd die ik nodig had om te herstellen. Ik werk hier echt met heel veel plezier.”

Word jij enthousiast van Johans verhaal? We zijn altijd op zoek naar versterking binnen Dolmans Calamiteiten Diensten! Bekijk de vacatures en solliciteer.

Ontdek meer

Medewerker aan het woord
18 July 2024
Medewerker aan het woord
3 July 2024
Medewerker aan het woord
1 July 2024
Over Dolmans
10 June 2024
Over Dolmans
30 May 2024
Over Dolmans
24 May 2024
Medewerker aan het woord
9 May 2024
Medewerker aan het woord
2 April 2024
Medewerker aan het woord
26 March 2024
Medewerker aan het woord
12 March 2024
Medewerker aan het woord
26 February 2024
Medewerker aan het woord
20 February 2024
Over Dolmans
8 February 2024
Over Dolmans
29 December 2023
Over Dolmans
18 December 2023
Medewerker aan het woord
14 December 2023
Medewerker aan het woord
18 October 2023
Medewerker aan het woord
28 August 2023
Medewerker aan het woord
14 June 2023
Medewerker aan het woord
19 April 2023
Medewerker aan het woord
20 March 2023
Medewerker aan het woord
9 March 2023
Medewerker aan het woord
1 March 2023
Medewerker aan het woord
16 August 2021
Medewerker aan het woord
1 April 2021
Medewerker aan het woord
1 March 2021
Medewerker aan het woord
1 February 2021
Medewerker aan het woord
21 January 2021
Medewerker aan het woord
19 January 2021