Wat vertellen jouw collega's,

Manon over haar werk als Operationeel Accountmanager

Medewerker aan het woord
9 March 2023

Ik ben bij Dolmans Facility Management terecht gekomen door mijn studie Facility Management. Ik heb mijn scriptie mogen schrijven bij Dolmans Facility Management, hiervoor heb ik onderzoek gedaan naar het werkgeluk van de medewerkers. Vanaf het eerste moment heb ik het hier naar mijn zin gehad. Door de collega’s, maar ook door de diversiteit aan werkzaamheden binnen de facilitaire organisatie. Uiteindelijk heb ik de kans gekregen om aan de slag te gaan als Operationeel Accountmanager. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en ben ik nog steeds heel blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan!

Takenpakket 

Ik ben verantwoordelijk voor een aantal klanten. Hiervoor heb ik dagelijks contact met de klant en de facilitaire medewerker die daar werkzaam is. Hierbij komen een aantal processen kijken. Denk aan het aansturen van de facilitaire medewerker, het regelen en organiseren van diverse aanvragen en services, maar ook een stuk facturatie en administratie. Samen met een collega ben ik ook verantwoordelijk voor de bezetting. Zo moet er altijd één van onze medewerkers bij de klant aanwezig zijn om werkzaamheden uit te voeren. 

Een werkdag van een Operationeel Accountmanager

De functie Operationeel Accountmanager is heel divers, waar ik mijzelf optimaal in kan ontwikkelen. Zo kan het zijn dat ik ’s ochtends vroeg wordt gebeld door een medewerker dat hij of zij niet op werk kan komen. Aan mij de taak om in actie te komen, vervanging te regelen en de klant op de hoogte te stellen. Ik draai mijn hand er ook niet voor om, om zelf in de auto te springen en in te vallen bij een klant. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik mijn mailbox bijwerk, alle vragen vanuit de klanten oppak en hier actie op onderneem. Elke maand bespreek ik ook met de klant de afgelopen maand, aan de hand van een rapportage. 

Fijne werkplek

Wat mijn werk leuk maakt is de fijne, gezellige cultuur binnen Dolmans. Dit stimuleert mijn werkplezier enorm. Je krijgt binnen DFM de ruimte om van alles uit te proberen en te ontdekken. Tegelijktijdig sta je er nooit alleen voor, collega’s zijn altijd bereid om je te helpen en te ondersteunen waar nodig. Daarnaast vind ik de wisseling van werkzaamheden ontzettend leuk, zo is geen enkele dag hetzelfde.  
 

Ontdek meer

Over Dolmans
10 June 2024
Medewerker aan het woord
16 May 2024
Medewerker aan het woord
2 April 2024
Medewerker aan het woord
26 March 2024
Medewerker aan het woord
12 March 2024
Medewerker aan het woord
26 February 2024
Medewerker aan het woord
20 February 2024
Over Dolmans
8 February 2024
Over Dolmans
29 December 2023
Over Dolmans
18 December 2023
Medewerker aan het woord
14 December 2023
Medewerker aan het woord
18 October 2023
Medewerker aan het woord
28 August 2023
Medewerker aan het woord
14 June 2023
Medewerker aan het woord
19 April 2023
Medewerker aan het woord
20 March 2023
Medewerker aan het woord
9 March 2023
Medewerker aan het woord
1 March 2023
Medewerker aan het woord
16 August 2021
Medewerker aan het woord
1 April 2021
Medewerker aan het woord
1 March 2021
Medewerker aan het woord
1 February 2021
Medewerker aan het woord
21 January 2021
Medewerker aan het woord
19 January 2021