Wat vertellen jouw collega's

Nancy houdt van de variatie in haar werk

Medewerker aan het woord
1 March 2021

Ik ben medewerker Calamiteiten bij Dolmans Calamiteiten Diensten in Apeldoorn. Al meer dan 10 jaar in dienst bij Dolmans Calamiteiten Diensten en mijn vaste vestiging waar mijn werkdag start is Apeldoorn.

Ik begin ’s morgens altijd om 7 uur met een kop koffie op de vestiging in Apeldoorn. Vervolgens ga ik dan meestal met een collega om half 8 naar de eerste klus toe. We komen dan vaak rond 16 uur weer terug op de zaak. De sfeer met de collega’s is vaak goed. Overal is weleens wat, maar met een beetje humor, wanneer het kan, houd je het werk leuk!

Gevarieerd werk

De werkzaamheden die ik moet doen zijn zeer gevarieerd. Het betreft soms brandschades, maar ook waterschades. Verder zijn het huisuitzettingen of vervuilde woningen waarvoor wij ingeschakeld worden. Ik werk zelf bij Dolmans, omdat het werk nooit hetzelfde is en je streeft ernaar om gedupeerden een goed gevoel te geven en om hun huis weer thuis te laten voelen na een calamiteit. Het meest bijzondere wat ik ooit heb meegemaakt tijdens mijn werk is een woning waarbij iemand was overleden. Diegene had geen nabestaanden en hij had alles zo gelaten in de woning nadat zijn moeder 30 jaar daarvoor overleden was. Haar pantoffels stonden bijvoorbeeld nog voor de bank.

Waarom werken voor Dolmans?

Dolmans vind ik als werkgever een prima organisatie die jou als werknemer af en toe ook wat extra’s gunt bijvoorbeeld door de jaarlijkse familiedag. Ik zou Dolmans aanbevelen als je op zoek bent naar een veelzijdige baan. Dolmans kan jou een baan bieden waarbij je mensen tevreden kan stellen, je niet saai achter een bureau hoeft te zitten en je ook nog eens zelfstandig kan werken. Werken in de calamiteiten is een gespecialiseerd beroep met veel uiteenlopende werkzaamheden en specialismen. Mijn advies aan toekomstige werknemers is om bij Dolmans aan de slag te gaan als je van een uitdaging houdt en niet bang bent voor het krijgen van vieze handen.

Wat vertellen jouw collega's?

Medewerker aan het woord
11 October 2021
Medewerker aan het woord
16 August 2021
Medewerker aan het woord
18 June 2021
Medewerker aan het woord
1 April 2021
Medewerker aan het woord
1 March 2021
Medewerker aan het woord
16 February 2021
Medewerker aan het woord
1 February 2021
Medewerker aan het woord
21 January 2021
Medewerker aan het woord
19 January 2021